Direktlänk till inlägg 10 mars 2017
Svindlande god och inte för söt.
Du behöver:
Lager 1
3 dl grädde
3 msk socker
1 vaniljstång
1 gelatinblad
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten,
koka upp grädden med vanilstången samt sockret
Ta av från plattan och lägg i gelatinbladet, vispa
Häll upp i botten av glaset en liten del
Ställ in i kylskåpet minst en timme
Lager 2
1 påse Ahlgrensbilar (plocka ut alla rosa)
3 dl grädde
Värm grädden på svag värme
Häll i ahlgrensbilar och låt det smälta samman till en slät sås
Häll i glasen, andra lagret.
Ställ in i kylskåpet minst en timme
Lager 3
2 1/2 dl frysta hallon
2 1/2 dl vatten
1 dl socker
1 gelatinblad
Blötlägg gelatinet i kallt vatten
Koka upp hallonen med sockret och vattnet, mosa gärna sönder dom lite.
Sila sedan av kärnorna och tillsätt gelatinet.
Låt svalna lite innan du häller på det tredje lagret
Dekorera med jordgubbar
Har bytt blogg =) Hädanefter hittar ni mig på https://nouw.com/carrosmatochbak ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|